24-ore.com
Rama: Shqipëria nuk do të dështojë, dialogu Kosovë-Serbi do të vazhdojë pa kushte
-Kryeministri Edi Rama ka theksuar sot se Shqipëria nuk do të dështojë dhe dialogu Kosovë-Serbi do të vazhdojë pa kushte e as paragjykime nga askush. Kryeministri është shprehur i mahnitur nga kaza…