24-ore.com
Jeta, karriera dhe sekretet, e një prej grave më të fuqishme të botës
Intervistë e Christine Lagarde, presidente e Fondit Monetar Nderjombetar, dhënë Erin Doherty për “Elle” Kur e takojmë në selinë franceze të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Christine Lagarde ësht…