24-ore.com
Vendimi i Holandës për vizat, Bushati: Efektet në praktikë janë thuajse zero
Ish-ministri i Jashtëm dhe deputeti i PS-së, Ditmir Bushati deklaroi sot se nuk ka vend për panik për vendimin e Holandës në lidhje me qëndrimin e saj për vizat. Bushati shpjegon se vendimi i Par…