24-ore.com
Festivali Ndërkombëtar Marie Kraja, Nata Finale dhe fituesit
Edicioni i 17-të i Festivalit Ndërkombëtar Marie Kraja, ka shënuar një festë të vërtetë talentesh e prezantimesh dinjitoze në skenën e koncerteve të katedrales ortodokse në Tiranë. Me çmimin e parë…