24-ore.com
“Shkëmbimi tregtar Turqi-Ballkan ka shënuar rritje gjatë 15 viteve”
Shkëmbimi tregtar mes Turqisë dhe shteteve të Ballkanit ka shënuar rritje të konsiderueshme në 15 vitet e fundit, tha sot Rifat Hisarcıklıoğlu, kryetari i Unionit të Dhomave dhe Bursave të Turqisë …