24-ore.com
BE, Soreca: Duam që opozita e Kuvendit të futet në zgjedhje
Ambasadori i Bashkimit Europian në vendin tonë, Luigi Soreca ka reaguar sot pas krijimit të dy grupeve të reja parlamentare në Kuvend, që përfaqësojnë PD dhe LSI, konkretisht grupi parlamentar demo…