24-ore.com
AfD dhe Lega krijojnë një grup në Parlamentin e BE-së
Populistët e djathtë janë të shpërndarë aktualisht në Parlamentin e BE. AfD-ja gjermane dhe Lega italiane duan që të krijojnë një grup parlamentar, ku të bashkohen të gjitha partitë radikale të dja…