24-ore.com
Pse bankat i transportojnë paratë jashtë, e shpjeguar thjesht
Sistemi bankar funksionon duke mbledhur para nga kursimtarët, kundrejt një përqindje të caktuar interesi. Njëlloj si me tregtinë, këto para, banka duhet t’i investojë me interesa më të larta dhe di…