24-ore.com
Të gjitha tonet e bezhës në veshjet e pranverë- verë 2019
Jemi vetëm në muajt e parë të 2019-ës, por që tani një ngjyrë në veshje ka mundur të mbizotërojë pasarelat dhe rrjetet sociale, të gjitha tonet e bezhës. Ngjyrat e ngrohta e të ëmbla si kapucino, b…