24-ore.com
Indiani në kërkim, MEPJ i ndërpret mandatin si Konsull Nderi
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme deklaron se ka ndërprerë mandatin si Konsull Nderi të Shqipërisë në Nigeri për shtetasin indian Nitin Sandesara, i cili është në kërkim për mashtrim në Ind…