24-ore.com
Lleshaj në Portin e Durrësit: Në strukturën e policisë kufitare duhen bërë ndërhyrje të thella
Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka qenë sot në Durrës, ku ka zhvilluar një takim me strukturat dhe agjencitë që operojnë në Port, më i madhi në vend, me gati 40% të të ardhurave doganore. Ai th…