24-ore.com
Sondazhi/ 75 % e shqiptarëve kundër djegies së mandateve nga opozita
Report tv në bashkëpunim me institutin Italian “GPF Inspiring Research” sjellin sondazhin e parë për situatën politike në vend dhe pritshmëritë për zgjedhjet lokale të 30 qershorit 2019. I ftuari s…