24-ore.com
Rrëzimi i avionëve, fluturimi i Boing 737-8 dhe 737-9 Max ndalohen edhe në Shqipëri
Autoriteti i Aviacionit Civil shqiptar, i bashkohet vendimit të Agjensisë Evropiane të Sigurisë në Operim të Aviacionit (EASA), duke ndaluar fluturimin e avionëve Boing 737-8 dhe 737-9 Max, në hapë…