24-ore.com
Eksperti amerikan: Presidenti Thaçi është mashtruar nga Vuçiqi dhe Putini
Ai ka shtuar se mbështetja e idesë për ndarje të Kosovë gjithashtu i përshtatet qëllimit strategjik më të gjerë të Rusisë, pasi që, siç thotë David L. Phillips, do t’i nxisë përçarjet në shoqërinë …