24-ore.com
Dakordësi për zonë të përbashkët ekonomike me Maqedoninë e Veriut
Kryeministri Edi Rama dhe homologu i tij i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev shprehën dakordësi për të ecur përpara në krijimin e një zone të përbashkët ekonomike. Kryeministri Rama në konferencën e…