24-ore.com
Dua Lipa triumfon me dy çmime në “Global Awards 2019”
Dua Lipa, ka fituar edhe dy çmime të reja në eventin e madh “Global Awards”. Dua Lipa ka rrëmbyer çmimin e “Femrës më të dëgjuar të vitit” dhe “Artistes më të suksesshme britanike”. ”Global Awards…