24-ore.com
Plotësimi i vakancave në Kuvend, Borchardt: Legjitime, mund ta votojnë reformën zgjedhore
Shefja e akuzës shqiptare Arta Marku dhe kreu Komisionit Qëndror të zgjedhjeve Klement Zguri, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për një proces të shpejtë në skanimin e kandidatëve për lokalet …