24-ore.com
Xhaferi në Rumani dhe Lituani për ratifikimin e Protokollit për NATO-n
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, prej sot deri më 14 mars do të qëndrojë për vizitë pune në Rumani dhe Lituani, ku do të shoqërohet nga deputeti Panço Minov…