24-ore.com
Veseli: S’mund të rri në një qeveri që dëmton raportet Kosovë-SHBA
Dialogu Kosovë-Serbi aktualisht është bllokuar, pas situatës së krijuar me vendosjen e taksës dhe refuzimit të Kryeministrit Ramush Haradinaj për ta dëgjuar kërkesën e SHBA-ve për ‘ngrirjen’ e saj…