24-ore.com
Kompania gjermane “Gereshajmer” do të investojë në Maqedoni
Kompania gjermane “Gereshajmer” do të ndërtojë fabrikë për pajisje mjekësore dhe farmaceutike në zonën e lirë ekonomike Bunarxhik në Shkup. Me punë pritet të nis kah fundi i vitit 2020. Në këtë kap…