24-ore.com
Rregullat që duhet të zbatojnë meshkujt për veshjen me stil
Sekreti i veshjes së mirë fshihet në qepjen e duhur, dhe kështu edhe veshja e dizajnerëve mund të duket keq nëse nuk rri si e “prerë” për ju. Pasi që ta gjeni modelin tuaj të përkryer të kostumit, …