24-ore.com
Bojkoti i arbitrave, Gjici: E pa mundur të vazhdohej kësh
Dhuna ndaj arbitrit Hamiti në sfidën Kamza-Laçi ka pasur një efekt të madh në futbollin shqiptar dhe në vazhdimësinë e garës. As dënimi ekzemplar që Komisioni i Disiplinës dha për ekipin e Kamzës, …