24-ore.com
Babai milioner ofron pasurinë për atë që martohet me vajzën e tij 26-vjeçare
Një pronar fermash multi-milioner ka premtuar 278,744.36 Euro si dhe pasurinë e tij të plotë-për njeriun që martohet me vajzën e tij 26 vjeçare. Arnon Rodthong, 58 vjeç, i cili zotëron një fermë të…