24-ore.com
Shprehjet më të bukura nga Charles Bukowski
1. Kemi ardhur në këtë botë për të qeshur me mundësitë tona dhe për ta jetuar jetën tonë aq mirë, saqë vdekja do të ketë frikë të na pushtojë. 2. Disa njerëz nuk bëjnë asnjëherë çmenduri. Kushedi s…