24-ore.com
Kush është Stevo Pendarovski? Kandidati për president i Maqedonise, nga LSDM-BDI
Stevo Pendarovski do të jetë kandidati i përbashkët presidencial i pushtetit pas takimit të sotëm me partitë nga koalcioni i kryesuar nga LSDM-ja dhe koalcioni qeveritar dhe të gjithë përkrahësit e…