24-ore.com
LSDM-BDI: Pendarovski kandidat për President; Koordinatori i Maqedonisë së Veriut për NATO-n
Stevo Pendarovski, Koordinatori i Maqedonisë së Veriut për NATO-n, është kandidati i përzgjedhur nga kryeministri Zoran Zaev dhe partner i tij qeveritar, Ali Ahmeti per zgjedhjet presidenciale ne v…