24-ore.com
Boja blu në fytyrën e Ramës dhe boja e zezë në fytyrën e Shqipërisë
Nga Flogert Muca Deputeti i Lulzim Bashës Edi Paloka, i propozuar edhe si nënkryetar Kuvendi nga radhët e opozitës, duke i hedhur bojë me shiringë kryeministrit Rama, ka bërë sot një gjest të shëmt…