24-ore.com
Akademikët dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësi…