24-ore.com
Vendimi për Dritan Dajtin, Meta: Institucionet të hetojnë çështjen
Presidenti i Republikës, Ilir Meta mbështeti sot fuqimisht reagimin dhe thirrjen e ambasadorit të Bashkimit Europian, Lugi Soreca, që KLGJ-ja dhe Prokuroria e Përgjithshme të vihen në lëvizje për t…