24-ore.com
Nga kompanitë celulare te bankat, sa janë buxhetet e reklamuesve më të mëdhenj në vend
Prej vitesh telekomunikacionet dhe bankat kanë “ushqyer” tregun mediatik në vend, përmes buxheteve të mëdha të marketingut, pjesa e luanit të të cilave shkon për televizionet. Por, në 2017-n, të dy…