24-ore.com
Çitaku: Eshtë e paparpanueshme që KS-ja po kthehet në një teatër nga fshinji ynë verior!
Anëtarët e Këshillit të Sigurimit kanë rënë dakord të reduktojnë numrin e takimeve për Kosovën që deri tani mbaheshin çdo tre muaj. Me kërkesë të SHBA-ve dhe vendeve evropiane, u vendos që gjatë kë…