24-ore.com
Ekonomia shqiptare nuk po “prodhon” para, në rënie për herë të parë që nga vitet 2000
Ajo që thuhet nën zë nga bankierët, bizneset, ekspertët e kursit të këmbimit, apo dhe individët, se nuk ka lekë në qarkullim edhe pse ekonomia po rritet me ritme relativisht të kënaqshme prej mbi 4…