24-ore.com
Shqipëria merr Presidencën e radhës të Traktatit të Kartës së Energjisë
Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka pritur në një takim Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter (Traktati i Kartës së Energjisë), Urban Rusnák, me të cilin diskutoi li…