24-ore.com
Unaza e Re, Balluku: Dy lote vazhdojnë sipas procedurave, shpronësimet sipas ligjit
“Loti i II dhe i III për ndërtimin e Unazës së Re vazhdojnë sipas procedurave të kryera, po ashtu procesi i shpronësimeve është në vijë sipas ligjit dhe në respekt të së drejtës të çdo subjekti që …