24-ore.com
Shekerinska-Krstiçeviq Kroacia ka industri mbrojtëse dhe potencial për bashkëpunim
Zëvendëskryeministri dhe ministri i Mbrojtjes i Kroacisë, Damir Krstiçeviq i cili zhvilloi më 5 shkurt 2019 një vizitë zyrtare në Maqedoni, ku u prit nga Ministrja e Mbrojtjes e Maqedonisë, Radmill…