24-ore.com
Divorci, evolucioni dhe ritualet e çuditshme të shkurorëzimit në histori
Nga Steve Palace Njerëzit janë të ndryshëm në gjithë botën. Por nëse ka diçka që është konstante në çdo vend, ato janë martesat e palumtura. Pavarësisht nëse ndodh për arsye romantike ose…