24-ore.com
Maqedoni, gjykata ngrin pasuritë e 4 ish-ministrave
Gjykata e Shkupit me kërkesë të Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka ngrirë pasuritë e katër ish- ministrave. Ish-ministrat Mihail Cvetkov dhe Hristijan Dellev kanë p…