24-ore.com
Bankat, Konkurrenca hap hetim të thelluar për katër më të mëdhatë: Raiffeisen, BKT, Credins dhe Intesa SanPaolo
Autoriteti i Konkurrencës ka vendosur të hapë hetim të thelluar në sektorin bankar duke pasur në fokus katër bankat më të mëdha. Në një vendim të fundit AK sqaron se hetimi do të shtrihet pra…