24-ore.com
Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjioze “Giuseppe Zanotti
Rita Ora, pas suksesit të albumit të saj të dytë, i titulluar “Phoenix”, i cili arriti majat e klasifikimeve botërore të muzikës, do të jetë pjesë e një fushate të re publiciteti dhe bashkëpunimi p…