24-ore.com
Davos 2019: Disa prej çështjeve kryesore të Forumit Ekonomik Botëror të këtij viti
Liderë globalë, titanë të korporatave të ndryshme, akademikë dhe mendimtarë u takuan mëngjesin e ditës së sotme në rezortin e skive në Davos, për të zhvilluar takimin e përvitshëm të Forumit Ekonom…