24-ore.com
SHBA 1100 shënjestra bërthamore në Luftën e Ftohtë, 2 në Shqipëri
Arkivat e NSA-së amerikane, publikuan pak kohë më parë një listë të deklasifikuar të objektivave bërthamorë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës që nga viti 1956, dhe që përfshinte mbi 1100 vende n…