24-ore.com
Çereku i shqiptarëve të rritur, të virgjër. Burrat pa përvojë seksuale janë në këto qytete
Shqipëria është përfshirë në një trajektore rënëse të shtesës natyrore të popullsisë për shkak të nivelit të lartë të emigracionit dhe numrit të ulët të lindjeve. Përpos kushteve ekonomike që vësht…