24-ore.com
Të pathënat dhe historia e Soni Kokalarit, inxhinieri shqiptar që mundësoi udhëtimin e parë në Hënë
Wilson Kokalari ishte inxhinieri shqiptar, që luajti një rol të rëndësishëm në misionin “Apollo 11”, duke bërë të mundur udhëtimin e parë të njeriut në hënë. Kushërira e tij e dytë, Evi Kokalari is…