24-ore.com
Kujdes udhëtimet nga Italia në 11 janar, greva do sjellë anulime fluturimesh
Autoriteti i Aviacionit Civil, ka njoftuar pasagjerët që do të udhëtojnë ditën e nesërme 11 Janar 2019 nga Italia drejt Shqipërisë dhe anasjelltas, se ditën e premte unionet e kontrollorëve të traf…