24-ore.com
Kalın: Turqia përpiqet që asnjë civil në Siri të mos dëmtohet
Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, Ibrahim Kalın, tha se vendi i tij përmbush dhe do të vazhdojë të përmbushë të gjitha përgjegjësitë që i përkasin në mënyrë që asnjë civil në Siri të mos dëmtohet…