24-ore.com
Analisti gjerman: Ndarja e Kosovës do të kishte pasoja fatale
Analisti gjerman, Bodo Weber thotë se do të befasohej nëse gjatë vitit 2019 do të arrihej një marrëveshje përfundimtare gjithëpërfshirëse, ligjërisht e detyrueshme në mes Kosovës dhe Serbisë. Arsye…