24-ore.com
Dialogu Kosovë-Serbi, përfundon takimi në Bruksel
Në Bruksel ka përfunduar dje pasdite takimi ndërmjet delegacionit shtetëror të Kosovës për dialog me Serbinë, si dhe përfaqësueses së lartë të Bashkimit Europian për Politikën e Jashtme dhe Sigurin…