24-ore.com
Ekipi negociator fillon takimin me zyrtarët e BE-së
Ekipi negociator i Kosovës në dialogun me Serbinë, i udhëhequr nga dy bashkëkryesuesit, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, ka nisur takimin në Bruksel me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Evropian pë…