24-ore.com
Ministri i Tregtisë: Presidenti s’mund ta heqë taksën ndaj Serbisë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi nuk mund të jap premtime të tilla për heqjen e taksës ndaj shtetit të Serbisë sepse siç deklaroi ai,…