24-ore.com
Këpucët e festave për këtë vit magjike dhe elegante
Nëse është e vërtetë që diamantët janë miqtë më të mirë të grave, këpucët janë shumë pranë tyre. Në këtë prag festash, kodi i veshjes së festave ndriçon me dritën e vet edhe fal këpucëve, të cilat …